Actualitat

Rivera: “Quan Ciutadans governi a Catalunya celebrarem junts la Diada sense excloure a ningú com fa Torra”

by cscatalunya — 12 setembre 2018 @ 09:46
Comparte

En un acte de Cs, Arrimadas lamenta que “avui més de mitja Catalunya no pugui celebrar la Diada perquè Torra ha decidit expulsar als qui no són independentistes”

Barcelona, dimarts 11 de setembre del 2018. “Quan Ciutadans governi a Catalunya celebrarem junts la Diada sense excloure a ningú com fa Torra”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, que ha participat en un acte per acompanyar els diputats de Cs i per reivindicar que el dia de Catalunya “sigui de tots els catalans” i no només pels qui són independentistes. “Reivindiquem amb un cor tribandera que sumar és millor”, ha manifestat Rivera acompanyat també pels diputats de Cs en el Parlament i regidors de l’Ajuntament de Barcelona i sota el lema ‘l’amor és més fort que l’odi’.

També ha apel·lat al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i li ha demanat que “no s’equivoqui d’aliats”. “Els mateixos que avui veurem pels carrers de Catalunya dient que Espanya és una dictadura són els aliats de l’actual govern”, ha criticat. Li ha instat a “decidir si vol ser el president de Torra o de Puigdemont o el president de tots els espanyols”.

Per la seva banda, Inés Arrimadas ha lamentat que “avui més de mitja Catalunya no pugui celebrar la Diada perquè Torra ha decidit expulsar als qui no són independentistes”. “Ningú ens expulsarà ni ens dirà que no som catalans”, ha dit la líder de Cs, després d’avisar que la formació taronja seguirà sent “la veu de milions de catalans que avui no sortiran al carrer perquè no se senten partícips dels actes del Govern”.

“Incloure és millor que excloure; la convivència és millor que la fractura social; el respecte a totes les ideologies és millor que assenyalar; la solidaritat sempre és més forta que la insolidaritat”, ha sentenciat. I ha conclòs: “Seguirem lluitant pel ‘seny’, per la legalitat i per la convivència”.

Volver a ACTUALIDAD