Actualitat

Beltrán a Maragall: “Les reunions entre el Govern i el Govern d’Espanya serveixen perquè treballin junts perquè Espanya funcioni, no per buscar mecanismes per trencar-la”

by cscatalunya — 13 setembre 2018 @ 16:27
Comparte

La diputada de Ciutadans retreu al conseller d’Acció Exterior que “obrin i tanquin el Parlament quan els interessa”

Parlament de Catalunya, dijous 13 de setembre del 2018. “Les reunions entre el Govern i Govern d’Espanya serveixen perquè treballin junts perquè Espanya funcioni, no per buscar mecanismes per trencar-la”. Així s’ha dirigit la diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu a la comissió d’Acció Exterior, Susana Beltrán, al conseller Ernest Maragall, a qui li ha retret que a la reunió del passat 1 d’agost amb el Govern d’Espanya tractés temes que no “tenien res a veure” en“resoldre problemes que afecten el conjunt dels ciutadans”.

“La reunió entre la Generalitat i el Govern d’Espanya i el referèndum per parlar de la separació són incompatibles”, ha advertit la diputada de Cs. A més, li ha retret al Conseller que “parli d’anormalitat” durant la seva compareixença a la Comissió quan considera que han estat ells els qui “no han recuperat la dignitat des que van donar un cop a la democràcia el 6 i 7 de setembre” de l’any passat. “Vostès obren i tanquen el Parlament quan els interessa”, li ha criticat.

Volver a ACTUALIDAD