Actualitat

Ciutadans proposa crear un pla de xoc per al retorn d’empreses que han marxat de Catalunya a causa de la inestabilitat generada pel ‘procés’

by cscatalunya — 13 setembre 2018 @ 16:23
Comparte

Cs aconsegueix que la comissió d'Empresa del Parlament aprovi la seva proposta “d’eliminar les torres elèctriques de Rubí” pels “riscos” que suposen per a la salut

Parlament de Catalunya, dijous 13 de setembre del 2018. La diputada de Ciutadans (Cs), María Luz Guilarte, ha proposat crear “un pla de xoc per al retorn d’empreses que han marxat de Catalunya a causa de la inestabilitat generada pel ‘procés’” i que ascendeix a 5.022. El que pretenen amb aquesta iniciativa és “donar una resposta urgent a la dramàtica i innegable situació que ha provocat el trasllat d’empreses fora de Catalunya” i de les quals la majoria són PIMES.

“La tensió política i la incertesa provocada per l’anterior govern separatista i que persisteix en l’actual segueix amenaçant l’economia catalana”, ha alertat la diputada de Cs, després d’apuntar que Catalunya és “la segona comunitat autònoma que menys ha crescut en 2018”. Per això, ha urgit al Govern a “revertir la situació” creant aquest pla de xoc “en un màxim de tres mesos”.

D’altra banda, des de la formació taronja també s’ha proposat “eliminar les torres elèctriques de Rubí” tal com porten reclamant els veïns des de fa temps pels “riscos” que suposen per a la salut. La iniciativa, que ha estat aprovada, busca “donar compliment a una moció” que es va debatre en el ple de l’Ajuntament de la ciutat i que va comptar amb el suport de tots els grups.

Volver a ACTUALIDAD