Actualitat

José María Cano a Aragonès: “Vostè deixa sense veu els catalans deixant la cadira buida al Consell de Política Fiscal i Financera”

by cscatalunya — 13 setembre 2018 @ 17:33
Comparte

El diputat de Ciutadans adverteix al conseller d’Economia que “el seu càrrec implica defensar els interessos de tots els catalans”

Parlament de Catalunya, dijous 13 de setembre del 2018. “Vostè deixa sense veu els catalans que hauria de representar deixant la cadira buida al Consell de Política Fiscal i Financera”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit a la comissió d’Economia del Parlament, José María Cano, al conseller d’Economia i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, després que s’hagi absentat diverses vegades de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera, que és “on es prenen decisions sobre el finançament de les Comunitats Autònomes”.

Cano li ha advertit que el seu càrrec de Vicepresident “implica defensar els interessos de tots els catalans, tant dels independentistes com dels no independentistes”. Per això, li ha retret que “no assumeixi les seves responsabilitats” faltant a aquesta reunió.

“Vostè va decidir no anar a treballar aquell dia perquè vol seguir vivint en la seva bombolla del ‘procés’ com també fa Torra”, ha dit Cano, i li ha instat a dir-li al President que “convoqui el ple, que obri l’hemicicle i se sotmeti a una sessió de control”.

Volver a ACTUALIDAD