Actualitat

Sierra: “Mentre Torra segueix obsessionat amb el monotema, des de Ciutadans treballem per la sanitat i l’educació”

by cscatalunya — 13 setembre 2018 @ 12:22
Comparte

La diputada de Cs critica que Bargalló “culpi” al 155 i a les pluges que en 21 centres no poguessin iniciar les classes ahir: “Són excuses de mal pagador”

Parlament de Catalunya, dijous 13 de setembre deL 2018. “Mentre Torra segueix obsessionat amb el monotema, des de Ciutadans treballem per la sanitat i l’educació”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit en Ensenyament, Sonia Sierra, després de reunir-se amb representants de la Federació Catalana d’Entitats i Familiars d’afectats per TDAH en el Parlament, juntament amb la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i en la qual li han traslladat la necessitat de tenir “un protocol que funcioni, una atenció adequada tant en sanitat com en educació i desenvolupar la formació presencial per al professorat”.

En una roda de premsa, Sierra ha criticat que el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, “culpi al 155 i a les pluges” que en 21 centres escolars de Catalunya no poguessin iniciar les classes ahir, com estava previst. La diputada de Cs considera que “són excuses de mal pagador” perquè “el 155 no va negar cap expedient d’obra i les pluges han estat similars al mes d’agost d’altres anys”.

En aquest sentit, des de la formació taronja han registrat una proposta de resolució per instar la Generalitat a “agilitar el sistema de licitacions que afecta obres menors de centres escolars”, ja que l’actual està “obsolet”. També ha lamentat que molts alumnes catalans haguessin de “començar el curs amb barracons”, i ha recordat que Catalunya és la segona comunitat autònoma que més en té.

Al govern de Torra no li interessa ni la sanitat ni l’educació; només vol seguir amb la confrontació i amb la seva insistència de trencar Espanya”, ha assegurat, després que ahir el PDECAT decidís retirar la seva pròpia moció –que havia pactat amb el PSOE- i en la qual suposadament buscaven diàleg.

Volver a ACTUALIDAD