Actualitat

Sonia Sierra: “Exigim al Govern que torni a la realitat, que obri el Parlament i que deixi de fer el ridícul internacional”

by cscatalunya — 14 setembre 2018 @ 12:22
Comparte

La diputada de Ciutadans lamenta que l'Institut Luther d’EUA King hagi “cridat l'atenció al Govern per comparar-se i utilitzar el seu nom”

Parlament de Catalunya, divendres 14 de setembre del 2018. “Exigim al Govern que torni a la realitat, que obri el Parlament i que deixi de fer el ridícul internacional”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, després que l’Institut Luther King d’EUA  hagi hagut de “cridar l’atenció” al president de la Generalitat, Quim Torra, per “utilitzar el seu nom” i “comparar-se” amb personalitats com Luther King o Nelson Mandela. “És evident que la causa separatista no té res a veure amb la lluita dels drets humans”, ha manifestat Sierra.

En una roda de premsa, la diputada de Cs ha denunciat la “vergonyosa situació” en la qual es troba el Parlament, la “dignitat del qual no s’ha recobrat des del cop a la democràcia que van donar els partits separatistes” el 6 i 7 de setembre de l’any passat. Sierra ha criticat “el bloqueig” que s’està produint en les comissions “pels problemes interns entre els polítics separatistes”, que “es neguen a acceptar la realitat que Carles Puigdemont i la resta de diputats processats a la presó o fugits estan suspesos per decisió de la Justícia”.

També ha retret al president de la cambra catalana, Roger Torrent, que “es dediqui a obeir Quim Torra intentant silenciar al partit que va guanyar les eleccions” no convocant plens perquè el Govern pugui sotmetre’s al control parlamentari, “com en tots els parlaments democràtics”.

D’altra banda, la diputada de Ciutadans s’ha referit a les polèmiques declaracions de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, sobre la seva carrera. Ha criticat que“el seu afany de protagonisme acabi embrutant el nom d’una universitat pública” i li ha demanat que “deixi de desprestigiar” les institucions. “Colau no té suficient amb carregar-se la marca Barcelona, sinó que ara deixa en dubte una universitat que ha hagut de sortir en la seva defensa”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD