Actualitat

Roldán: “Torra no ha vingut a governar, sinó a confrontar i dividir la societat catalana, i a tornar a donar un cop a la democràcia”

by cscatalunya — 16 setembre 2018 @ 12:52
Comparte

· La diputada de Cs demana a Sánchez que “posi les urnes” perquè “no volem un govern feble i emmanillat a un president incendiari”

Barcelona, diumenge 16 de setembre de 2018. “Torra no ha vingut a governar, sinó a confrontar i dividir la societat catalana, i a tornar a donar un cop a la democràcia”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en una carpa del partit al carrer amb afiliats, després de les últimes declaracions del president de la Generalitat, Quim Torra, fent “una crida a incendiar els carrers”.

Roldán considera que les paraules de Torra són una “irresponsabilitat” i ha denunciat les seves conseqüències com “l’assenyalament del separatisme” que va patir el diputat de Cs, José María Cano, amb atacs i pintades al seu cotxe i domicili particular. “No sé si aquesta és la normalitat que intenta vendre’ns el Sr. Sánchez” ha afegit.

La diputada taronja ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que “posi les urnes” perquè “no volem un govern feble i emmanillat a un president incendiari” i que “depengui de Torra i Rufián”. Ha assegurat que “cada dia que passa és un govern que va en contra dels interessos dels espanyols”.

Roldán també ha destacat la reacció de Pedro Sánchez arran de la polèmica per la seva tesi. “Quan Torra diu que cal atacar l’Estat, Sánchez ni s’immuta; quan Torra diu que no acatarà les sentències, Sánchez mira a un altre banda, ara, si preguntes sobre la seva tesi, llavors comencen les amenaces”. I ha reiterat que el líder de Cs, Albert Rivera, “sempre ha tingut el seu CV públic”.

La diputada de Cs ha parlat també de la “proposta de llei per a la memòria i la dignitat de les víctimes del terrorisme” perquè “tots els que van haver de marxar atemorits pel terrorisme al País Basc puguin tornar a votar a la seva terra” ha dit.

Volver a ACTUALIDAD