Actualitat

Arrimadas: “Necessitem un president d’Espanya que no hagi de retornar cada dia el favor als partits separatistes per haver-li assegut a la cadira de Moncloa”

by cscatalunya — 20 setembre 2018 @ 14:08
Comparte

En una visita a la seu de la Creu Roja a Barcelona, la líder de Cs lamenta que Torra “estigui més preocupat d'escalfar el carrer” que de solucionar problemes com la pobresa o l'atur

Barcelona, dimecres 19 de setembre del 2018. “Necessitem un president d’Espanya que no hagi de retornar cada dia el favor als partits separatistes per haver-li assegut a la cadira de Moncloa”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi advertit al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que no acceptarà un referèndum d’autogovern que no inclogui la independència.

En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha mostrat la seva“preocupació” perquè “les polítiques del govern les dicta un senyor que només té com a obsessió separar Catalunya de la resta d’Espanya”, referint-se a Torra. “Necessitem un president que pensi a reformar Espanya i que no estigui emmanillat pels partits separatistes”, ha sentenciat.

Arrimadas ha fet aquestes afirmacions després de visitar la seu de la Creu Roja a Barcelona, juntament amb la portaveu de Cs a la comissió d’Afers Socials, Noemí de la Calle, i la portaveu a Infància, Elisabeth València. En la trobada s’han “repassat qüestions en les quals s’està treballant, com la renda garantida de ciutadania” i des de la formació taronja s’han posat a la seva disposició per col·laborar. Després de veure la “realitat social” que hi ha a Catalunya, Arrimadas ha lamentat que Torra “estigui més preocupat d’escalfar el carrer” que de solucionar problemes com la pobresa o l’atur.

En referència als diputats suspesos i després que Carles Puigdemont hagi dit que no hi ha cap sentència que els suspengui, Arrimadas ha advertit: “El que val en democràcia és el que diu la Justícia i no el que diu*Puigdemont des de Brussel·les estant fugit”. Sobre aquesta qüestió, ha reiterat que des de Ciutadans demanaran reconsideració i instaran la Mesa a “deixar d’incomplir les resolucions judicials”. “Seguirem lluitant perquè el separatisme no torni a posar al Parlament fora de la legalitat”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD