Actualitat

Carrizosa: “La conselleria d’Interior no és la mansió de Buch, és de tots els catalans i per això exigim la retirada dels llaços grocs i les pancartes”

by cscatalunya — 20 setembre 2018 @ 14:12
Comparte

El portaveu de Cs critica que Torra exigeixi a Sánchez que “faci caure” jutges per opinar sobre el ‘procés’ quan ell “volia designar-los a dit en les lleis de desconnexió”

Barcelona, dijous 20 de setembre del 2018. “La conselleria d’Interior no és la mansió de Buch, és de tots els catalans i per això exigim la retirada dels llaços grocs i les pancartes”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després d’acudir a la seu de la conselleria d’Interior dirigida per Miquel Buch per “demanar-li que retiri els símbols polítics que atempten contra la neutralitat dels edificis públics”. En declaracions posteriors als mitjans de comunicació i acompanyat per la portaveu adjunta, Marina Bravo, Carrizosa ha recriminat al Conseller que li hagi “tancat la porta del seu despatx” i no els hagi “volgut rebre” tampoc cap responsable.

No podem esperar neutralitat d’un Conseller que amenaça als qui retiren llaços grocs amb imposar-los multes de fins a 30.000 euros”, ha sentenciat. Davant el rebuig de Buch de donar explicacions, des de Ciutadans han registrat* en el Parlament “un escrit en el qual se sol·licita a les quatre primeres persones responsables de la Conselleria la retirada dels símbols polítics”.

D’altra banda, el portaveu de Cs ha criticat que el president de la Generalitat, Quim Torra, exigeixi al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que“faci caure” jutges per opinar sobre el ‘procés’ quan “ell volia designar-los a dit en les lleis de desconnexió”. En aquest sentit, ha advertit: “Quan Torra demana explicacions a Sánchez li està exigint que pagui amb la seva inacció qualsevol il·legalitat que hi hagi a Catalunya a canvi de mantenir-ho al Govern”.

(*) Adjuntem l’escrit de Ciutadans

New Doc 2018-09-20 13.47.40

Volver a ACTUALIDAD