Actualitat

Sierra: “No pot ser que el país estigui en mans de Torra, Puigdemont i Rufián mentre el govern mira cap a un altre costat”

by cscatalunya — 23 setembre 2018 @ 13:20
Comparte

La diputada de Cs assegura que la formació taronja creu en la separació de poders de manera que "insistim que no volem privilegis per als polítics"

Barcelona, diumenge 23 de setembre de 2018. La diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, ha afirmat que “no pot ser que el país estigui en mans de Torra, Puigdemont i Rufián mentre el govern d’Espanya mira cap a un altre costat” després de conèixer que ERC no donarà suport als pressupostos generals si no deixen en llibertat els presos. “Creiem en la separació de poders i insistim que no volem privilegis per als polítics”, ha destacat. De la mateixa manera, ha assegurat que Carmen Calvo no pot sol·licitar la fi de la presó preventiva dels polítics presos que “han realitzat un cop d’estat”.

 

Sierra també ha condemnat els abusos sexuals que ha patit una menor en una casa de colònies del Vendrell per part de dos menors tutelats per la Generalitat. “No pot ser que els nostres fills no puguin anar de colònies amb total tranquil·litat“, ha assenyalat, ni que els menors tutelats per la Generalitat “no estiguin en llocs segurs”. “Fa temps que advertim que les cases d’acollida estan en una situació límit i en condicions precàries però la Generalitat no fa res”, ha asseverat.

Volver a ACTUALIDAD