Actualitat

De la Calle: “Tenim un Govern més preocupat per fer propaganda separatista que per solucionar els problemes dels menors no acompanyats”

by cscatalunya — 26 setembre 2018 @ 14:07
Comparte

La portaveu de Cs en Afers Socials critica al conseller El Homrani la seva “deixadesa i inacció” per buscar solució al col·lapse als centres de menors arran de l'arribada massiva de menors migrants no acompanyats

Parlament de Catalunya, dimecres 26 de setembre del 2018. “Tenim un Govern més preocupat per fer propaganda separatista que per solucionar els problemes dels menors no acompanyats”. Així s’ha dirigit la diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu a la comissió de Treball i Afers Socials, Noemí de la Calle, al Conseller Chakir el Homrani després de comparèixer al Parlament sobre el col·lapse que s’està produint als centres de menors arran de l’arribada massiva de menors migrants no acompanyats.

De la Calle ha recordat que des de Ciutadans porten “temps alertant que s’arribaria a aquesta situació i que no hi hauria suficients recursos”. Per això, ha tornat a denunciar la falta de recursos que inverteix el Govern en aquesta qüestió i ha criticat: “Vostès han gastat 20 milions del fons de contingència per als mitjans de comunicació públics i només han invertit 10 per a aquesta emergència social”.

“El ‘procés’ no només ha servit per partir Catalunya en dos; també els porta servint anys per ocultar els nyaps que s’ocultaven en algunes conselleries”, ha retret a El Homrani, a qui li ha exigit que “treballi” per buscar una solució. També li ha advertit que “per solucionar un problema cal reconèixer que existeix i no tapar-ho”, com considera que fa el Govern.

Volver a ACTUALIDAD