Actualitat

Arrimadas, sobre els diputats suspesos: “És antidemocràtic que un Parlament voti si li agrada o no una sentència judicial”

by cscatalunya — 27 setembre 2018 @ 11:49
Comparte

La líder de Cs demana eleccions generals perquè “el govern de Sánchez no aguanta més, fa aigües i està intentant allargar l'agonia”

Barcelona, dijous 27 de setembre de 2018“És una vergonya i és antidemocràtic que un Parlament voti si li agrada o no una sentència judicial”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘El Matí a Ràdio 4’, després que els partits independentistes hagin arribat a un acord per mantenir els diputats suspesos pel Tribunal Suprem (TS).

Arrimadas ha recordat que “la responsabilitat de la Mesa del Parlament no es pot obviar”, i ha anunciat que la seva formació farà servir “totes les eines democràtiques” que tingui al seu abast, no descartant un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional (TC). En aquest sentit, ha plantejat “s’imaginen que es voti la sentència del cas Palau o del cas dels ERE a Andalusia?”. A més, ha  destacat la inacció del govern espanyol ja que “està tapant barbaritats com l’informe d’adoctrinament a les escoles catalanes o la creació d’una oficina d’expresident per Puigdemont quan es un fugit de la justícia”.

La líder de Cs també ha dit que Sánchez “ha agafat els marcs mentals i la retòrica nacionalista” i  ha constatat que el fet “que el Parlament estigui tancat tants mesos no és una mostra de diàleg” sinó “una mostra més de com el separatisme es carrega i ataca les nostres institucions”.

Arrimadas ha assegurat que “el govern de Sánchez no aguanta més, fa aigües i està intentant allargar la agonia”. Per això, demana “urnes per escollir un nou govern d’Espanya fort i amb un projecte il·lusionador, un govern entre constitucionalistes”.

Sobre la candidatura de Manuel Valls per les municipals a Barcelona, la líder taronja ha dit que “veig el separatisme i el populisme enfadat i enrabiat, i això és una bona notícia”. I ha conclòs que “quatre anys més de Colau, fent de comparsa del separatisme, Barcelona no ho pot aguantar”.

 

Volver a ACTUALIDAD