Actualitat

Lorena Roldán sobre el nou intent de desobeir dels partits separatistes: “Les decisions dels jutges no es voten, es compleixen”

by cscatalunya — 30 setembre 2018 @ 12:18
Comparte

La diputada de Cs reclama a Pere Sánchez que "actuï i no deixi a milions de catalans desemparats en mans d'un govern declarat en rebel·lia"

Barcelona, diumenge 30 de setembre de 2018. “Les decisions dels jutges no es voten, es compleixen” D’aquesta manera s’ha expressat la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, després del nou intent dels partits separatistes de desobeir les resolucions judicials en relació a la suspensió dels diputats separatistes presos i els que estan fugits de la justícia. Roldán ha qualificat  “d’aberració democràtica i atac a la separació de poders” pretendre que siguin els polítics els que decideixin si es compleixen o no les resolucions judicials. “Com a partit guanyador de les eleccions, li exigim a Torrent que no rectifiqui i no torni a situar el Parlament fora de la legalitat” , ha agregat.

En relació als incidents a la manifestació d’ahir a Barcelona, la diputada de la formació taronja ha volgut expressar el seu “màxim suport als membres del sindicat Jusapol”. Roldán ha afirmat que “els intolerants separatistes intenten expulsar de l’espai públic als que no pensen com ells” i ha recordat que “pretenien impedir que exercissin un dret constitucional com és el de manifestació” “Ningú pot negar que hi ha ruptura a Catalunya”, ha sentenciat.

Davant aquesta escenari la diputada de Cs ha criticat que Pedro Sánchez segueixi donant concessions als partits separatistes: “li diem que actuï i no deixi a milions de catalans desemparats en mans d’un govern declarat en rebel·lia”. Per a Roldán està clar que el govern de Sánchez “fa aigües”, i ha afirmat que “tot i que havia de ser un govern d’estrelles, ha acabat sent un govern estrellat”.

Pel que fa a la petició de Torra que se celebri 1-O, Roldán, ha assegurat que el preocupa que els partits independentistes segueixin reivindicant “una jornada de divisió entre catalans” i els ha instat a “rectificar, a treballar per recuperar la convivència “.

Volver a ACTUALIDAD