Actualitat

Carrizosa, després del discurs de Torra: “S’ha posat el barret de ‘cobrador del llaç’ i li ha exigit a Sánchez la propera quota de la seva hipoteca amb el separatisme”

by cscatalunya — 2 octubre 2018 @ 17:53
Comparte

El portaveu de Cs avisa que el seu grup no reconeixeran “els vots dels substituts designats pels diputats suspesos pel Suprem” i anuncia que demanaran empara al TC

Parlament de Catalunya, dimarts 2 d’octubre del 2018. “Avui Torra s’ha posat el barret de ‘cobrador del llaç’ i li ha exigit a Sánchez la propera quota de la seva hipoteca amb el separatisme”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi pronunciat un discurs “rupturista” al Debat de Política General en el Parlament i en el qual ha posat “un termini límit perquè Sánchez pagui la seva propera quota de la hipoteca per mantenir la seva cadira a la Moncloa”. 

Després que ahir Torra “animés els comandos separatistes” a seguir actuant, Carrizosa ha evidenciat la necessitat que el president del Govern d’Espanya“requereixi a Torra que compleixi la Constitució” i, si no ho fa, “l’apliqui”. “No podem permetre que el president d’Espanya claudiqui davant els qui volen trencar-la”, ha sentenciat.

Així mateix, ha recordat que des de Cs han demanat un “ple monogràfic” al Congrés dels Diputats perquè Sánchez “doni la cara davant de tots els espanyols i expliqui com defensarà a tots els catalans” que estan “farts del ‘procés’”.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions el mateix dia en què els partits separatistes han aprovat una resolució en el Parlament que implica “una desobediència palesa a un requeriment del Tribunal Suprem” respecte a la suspensió dels diputats que estan “fugits de la Justícia o a la presó”. En aquest sentit, el portaveu de Cs ha anunciat que des del seu partit no reconeixeran “els vots dels substituts designats pels diputats suspesos pel Suprem” i ha anunciat que presentaran un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional per haver-se votat aquesta “il·legalitat” en el Parlament.

Volver a ACTUALIDAD