Actualitat

Inés Arrimadas a Torra: “No confongui la feblesa del Govern de Sánchez amb la feblesa de la democràcia espanyola”

by cscatalunya — 3 octubre 2018 @ 11:02
Comparte

Arrimadas repta a Torra que respongui “què farà si arriba una sentència que no els agrada”: “Atacaran els jutges, ocuparan els tribunals, col·lapsaran de nou Catalunya o obriran les presons per treure els seus amics?”

Parlament de Catalunya, dimecres 3 d’octubre del 2018. “Vostè confia en un gran flotador que es diu Govern d’Espanya, però no confongui la feblesa del govern de Sánchez amb la feblesa de la democràcia espanyola”. Així s’ha dirigit la líder de l’Oposició i de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha demanat que “no confongui la situació en la qual està Sánchez per mantenir-se a la Moncloa amb la situació del conjunt de la societat espanyola”.

Arrimadas ha respost així al discurs que ahir va pronunciar Torra al Debat de Política General en el Parlament i que “va enfocar com si fos un altre dels seus monòlegs del ‘procés’, obviant qüestions com la corrupció, la sanitat o l’educació”. “Ahir va plantejar la ficció que el ‘procés’ és una cosa positiva, però la realitat és que no hi ha hagut ni un sol benefici”, li ha dit Arrimadas, després de citar-li diversos exemples que demostren quina és la “realitat dels catalans”, com “l’augment en 3000 persones per una intervenció quirúrgica, la baixada de les inversions en un 64%, la caiguda de turistes en un 14% o la fugida d’empreses”, que ascendeix a 5.200.

Arrimadas ha retret a Torra que digui que “el ‘procés’ avança” i li ha advertit:“Que vostès estiguin violant els nostres drets o fent marxar empreses no significa que s’estiguin acostant més a la independència”. I li ha instat a“baixar a la realitat i dir als seus votants que els ha mentit”.

D’altra banda, la també portaveu nacional de Cs ha retret a Torra que “animi als comandos separatistes” a seguir actuant i li ha avisat que ell “serà el principal responsable del que passi als carrers i institucions de Catalunya”. “El ‘Frankenstein del ‘procés’’ li passarà per damunt; vostè no serà el primer dirigent polític que s’ha dedicat a ovacionar el carrer i al que li han passat per damunt després d’haver incomplit les seves promeses”, ha apuntat.

I davant “l’amenaça” de Torra de “no acceptar una sentència judicial si no els agrada” -relacionada amb els polítics que estan a la presó-, Arrimadas li ha preguntat: “Què faran? Atacaran els jutges, ocuparan els tribunals, col·lapsaran de nou Catalunya, ocuparan l’aeroport o obriran les presons perquè surtin els seus amics?”.

Volver a ACTUALIDAD