Actualitat

Inés Arrimadas mostra una bandera d’Espanya en el Parlament i respon a Torra: “Ni vostè ni els comandos separatistes faran desaparèixer aquesta bandera de Catalunya”

by cscatalunya — 3 octubre 2018 @ 13:43
Comparte

La cap de l'Oposició retreu a Torra que “mantingui la ficció del ‘procés’ dient que la societat i l'economia van bé” i demana a Sánchez que actuï

Parlament de Catalunya, dimecres 3 d’octubre del 2018. “Ni vostè ni els comandos separatistes faran desaparèixer aquesta bandera de Catalunya”.Així s’ha dirigit la cap de l’Oposició i líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, mentre mostrava la bandera d’Espanya, que representa “la igualtat, la unió i la solidaritat”. “Quan vostès cremen banderes d’Espanya a la porta del Parlament o quan la despengen dels edificis públics estan humiliant a milions de catalans”, li ha dit Arrimadas, després d’advertir-li que “un país democràtic de la Unió Europea com Espanya és molt més fort que la feblesa del govern de Pedro Sánchez”.

Arrimadas ha criticat que Torra, en la rèplica a la seva intervenció al Debat de Política General del Parlament, no hagi respost a cap de les seves preguntes sobre “les qüestions socials” que ha esmentat, la qual cosa evidencia que el Govern que presideix “no està per gestionar els problemes reals dels catalans”. “Vostè ha mantingut la ficció del ‘procés’ dient que la societat i l’economia van bé”, li ha retret, després d’insistir-li que reconegui “el fracàs del seu projecte”.

També s’ha dirigit al líder del PSC, Miquel Iceta, a qui li ha demanat que “digui la veritat”. “No pot dir que està donant fruits l’estratègia de fals diàleg de Sánchez l’endemà que hagin intentat assaltar el Parlament”, ha sentenciat. I ha recriminat als socialistes que “molts catalans” se senten “abandonats pel Govern d’Espanya”. “Estar a la Moncloa no pot ser a qualsevol preu”, ha conclòs la també portaveu nacional de Cs.

Volver a ACTUALIDAD