Actualitat

Arrimadas: “Sentim vergonya, indignació i tristesa per la vergonya parlamentària protagonitzada avui pels senyors del procesisme”

by cscatalunya — 5 octubre 2018 @ 10:02
Comparte

La líder de Csa Catalunya pregunta a Sánchez “què més ha de passar a Catalunya per a que actuï i protegeixi a milions de catalans?”

Parlament de Catalunya, dijous 4 d’octubre de 2018“Sentim vergonya, indignació i tristesa per la vergonya parlamentària protagonitzada avui pels senyors del procesisme”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi posposat el ple del Debat de Política General convocat per a aquest dijous després de les discrepàncies entre els partits independentistes per les suspensions dels diputats dictades pel Tribunal Suprem (TS).

Arrimadas ha preguntat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “què més ha de passar a Catalunya per a que actuï i protegeixi a milions de catalans?” després de “una setmana negra en el Parlament” amb “intents d’assalts a edificis públics i acords per saltar-se les resolucions judicials”.

La portaveu taronja ha criticat que al Debat de Política General on “havia de parlar-se d’ocupació, llistes d’espera, fiscalitat i infraestructures” només s’ha parlat “del separatisme, de les seves discrepàncies i de les seves vergonyes que traslladen al Parlament”. Ha assegurat que “aquests espectacles vergonyosos fan mal a la democràcia i als catalans” i ha conclòs que “s’han carregat el Parlament i s’estan carregant Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD