Actualitat

Cs sol·licita al Parlament que retiri el càrrec de ‘Molt Honorable’ a De Gispert pels seus comentaris ofensius cap a representants públics de Catalunya

by cscatalunya — 5 octubre 2018 @ 12:26
Comparte

Lorena Roldán lamenta que després de “l’espectacle” viscut ahir en el Parlament Torra i Aragonès vulguin “fer veure que no ha passat res” i els demana que “deixin de prendre el pèl als catalans”

Parlament de Catalunya, divendres 5 d’octubre del 2018. La diputada de Ciutadans (Cs) i senadora del partit, Lorena Roldán, ha anunciat que des del seu grup parlamentari han sol·licitat* al Parlament que “retiri el càrrec de ‘Molt Honorable’” a l’ex presidenta de la Cambra, Núria de Gispert, pels “reiterats comentaris xenòfobs, humiliants i supremacistes contra representants públics de Catalunya”, com a la líder de Cs a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas.

“Quan fa aquest tipus de comentaris contra Arrimadas els fa també contra un milió cent mil catalans que van votar Ciutadans i contra tots aquells ciutadans que van escollir Catalunya com la seva terra”, ha advertit Roldán.

D’altra banda, la diputada de Cs ha criticat que després de “l’espectacle vergonyós” viscut ahir en el Parlament per la “crisi interna” entre els partits separatistes, el president de la Generalitat, Quim Torra, i el Vicepresident, Pere Aragonès, vulguin “fer veure que no ha passat res” sortint en una compareixença conjunta davant els mitjans. Considera que l’únic que volen és“seguir prenent el pèl als catalans”.

A més, ha criticat que Torra “torni a anunciar un altre ‘xiringuito’ pagat per tots els catalans”. “No tenen temps per parlar en el Parlament de les qüestions que importen als catalans, però sí per crear més ‘xiringuitos’”, ha sentenciat. Davant aquesta situació, Roldán ha tornat a demanar al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que “actuï”.

(*) Adjuntem la sol·licitud de Cs 

20181005 – Cs De Gispert

Volver a ACTUALIDAD