Actualitat

Carrizosa als partits separatistes: “Avui la notícia no seran els acords sobre sanitat o educació, sinó la baralla entre vostès; Acceptin la seva derrota i deixin de fer el ridícul”

by cscatalunya — 9 octubre 2018 @ 14:09
Comparte

El portaveu de Cs en el Parlament retreu a Torra que “canviï les regles del joc al compàs” del ‘procés’ i li adverteix: “Els catalans i la resta d'espanyols no aguantarem més mentides i menyspreus”

Parlament de Catalunya, dimarts 9 d’octubre del 2018. “Avui la notícia no seran els acords sobre sanitat o educació, sinó la baralla entre vostès; Acceptin la seva derrota i deixin de fer el ridícul”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, durant la seva intervenció en el ple de Debat de Política General i que “no servirà per arribar a acords sobre com reduir les llistes d’espera en sanitat per culpa de les baralles internes” entre els partits separatistes, en no posar-se d’acord sobre les votacions dels diputats suspesos pel Tribunal Suprem.

Tenim desenes de propostes sobre educació, cultura, sanitat i igualtat o sobre com eliminar greix i fomentar múscul en una administració, però totes queden posposades per les seves baralles”, ha lamentat. Carrizosa ha retret al president de la Generalitat, Quim Torra, que “canviï les regles del joc al compàs” del ‘procés’. Així mateix, li ha recriminat: “Han tingut tres mesos aquest parlament tancat i quan l’obren solament és per fer el ridícul”.

El portaveu de Cs considera que aquest Debat de Política General posa de manifest que “han d’assumir la seva derrota” en haver estat “incapaços d’arribar al final del camí units”, referint-se a ERC i JxCAT. “Deixin de mentir i de provocar vergonya; Els catalans i la resta d’espanyols no aguantarem més mentides i menyspreus”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD