Actualitat

Carrizosa al Govern, en el ‘ple per a la convivència’ de Cs: “Deixin d’aprofundir en la fractura social de Catalunya i posem-nos d’acord en el que ens uneix”

by cscatalunya — 10 octubre 2018 @ 12:32
Comparte

El portaveu de Cs insta als partits a “pactar una priorització de l'agenda social” per posar solució als “problemes dels catalans”

Parlament de Catalunya, dimecres 10 d’octubre del 2018. “Deixin d’aprofundir en la fractura social que tant ha perjudicat Catalunya i posem-nos d’acord en el que ens uneix”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, al govern de la Generalitat durant la seva intervenció en el ‘ple per a la convivència i la priorització de les polítiques socials’ que va reclamar fa uns mesos la formació taronja a causa de la “innegable fractura social que existeix a Catalunya malgrat que els partits separatistes la neguin”.

“La convivència a Catalunya és difícil des que vostès van iniciar aquesta accelerada cap el no-res”, ha lamentat Carrizosa, després d’evidenciar la“divisió social” que hi ha a causa de les “coses vergonyoses” que estan succeint, com el fet de “nomenar persones ‘non grates’ a municipis per les seves idees, posar entre l’espasa i la paret als treballadors públics, imposar els símbols ideològics a les escoles o animar els comandos separatistes a actuar”, com va fer el president de la Generalitat, Quim Torra, l’1 d’octubre d’aquest any. “Tot això no fomenta ni la concòrdia ni la convivència”, ha sentenciat.

Així mateix, Carrizosa ha criticat que el Govern “bolqui més esforços a dividir a la població que a parlar del que ens uneix”. Per això, els ha instat a “pactar la prioritat i la priorització de l’agenda social” per trobar solució als “problemes de tots catalans”.

Volver a ACTUALIDAD