Actualitat

Inés Arrimadas: “Avui és un dia per celebrar la unió, la solidaritat, la igualtat i la llibertat de tots els espanyols”

by cscatalunya — 12 octubre 2018 @ 13:07
Comparte

La líder de Cs a Catalunya critica que “els socis de Sánchez, els populistes i els nacionalistes”, hagin reprovat al Cap de l'Estat en el Parlament i li demana que “convoqui eleccions”

Barcelona, divendres 12 d’octubre del 2018. “Avui és un dia per celebrar la unió, la solidaritat, la igualti la llibertat de tots els espanyols”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, abans de participar en una manifestació a Barcelona per celebrar “la festa de tots els espanyols”. En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha defensat que “avui és un dia per recordar que vivim en un país democràtic de la Unió Europea”.

La líder de Ciutadans ha lamentat que en els últims mesos els ciutadans no hagin “pogut expressar amb llibertat que són catalans, espanyols i europeus”, però ha assegurat que “si es pot treure alguna cosa positiva del ‘procés’ és que aquesta majoria silenciada a Catalunya va trencar l’espiral de silenci, va sortir al carrer i va guanyar a les urnes” el 21 de desembre, amb la victòria de Ciutadans.

D’altra banda, després que ahir els partits separatistes -amb el suport de Podemos- aprovés una proposta en el Parlament per reprovar el Rei, la també cap de l’Oposició ha sentenciat: “Són els socis de Sánchez, els populistes i els nacionalistes, els que han reprovat al Cap de l’Estat perquè saben que amb això ataquen 47 milions d’espanyols”.

Arrimadas creu que és “indecent” i per això li ha tornat a demanar que “convoqui eleccions”. “Li demanem que no ens faci passar més humiliacions, ja que els que decideixen les polítiques d’Espanya són els mateixos que volen trencar-la”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD