Actualitat

Carrizosa, sobre el 12-O: “Les persones que ahir van acudir a la manifestació també mereixen respecte i ser escoltades”

by cscatalunya — 13 octubre 2018 @ 12:27
Comparte

Al portaveu de Ciutadans li sembla “inconcebible que els socis de Sánchez siguin els qui promoguin una reprovació al Rei en el Parlament”

Barcelona, dissabte 13 d’octubre del 2018. “Les persones que ahir van acudir a la manifestació també mereixen respecte i ser escoltades”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, l’endemà de la manifestació “multitudinària” d’ahir a Barcelona per celebrar la “festa de tots els espanyols”. Per a Carrizosa, ahir es va demostrar que “hi ha molts catalans que se senten catalans, espanyols i europeus” i per això li ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que, “quan parli, pensi que també ha de representar-los” a ells.

D’altra banda, el portaveu de Cs a la cambra catalana ha criticat la proposta dels “socis” de Pedro Sánchez de reprovar al Rei, referint-se a Podemos i als partits separatistes. “Ens sembla inconcebible que els socis de Sánchez siguin els qui promouen una reprovació al Cap de l’Estat”, ha manifestat.

Carlos Carrizosa també s’ha referit a la proposta que Sánchez podria fer pròximament sobre l’ampliació de l’autonomia: “Sánchez fa ara aquestes propostes perquè depèn dels vots de Torra i Rufián”, ha sentenciat. I ha tornat a demanar al president del Govern d’Espanya que “requereixi” a Torra perquè compleixi la Constitució.

Volver a ACTUALIDAD