Actualitat

Sonia Sierra: “Sánchez ha de tenir clar que quan fa concessions a Torra no està fent cap bé a Catalunya”

by cscatalunya — 14 octubre 2018 @ 11:06
Comparte

La diputada de Ciutadans adverteix que “els catalans que se senten catalans, espanyols i europeus” se senten “abandonats per l'Estat”

Barcelona, diumenge 14 d’octubre del 2018. “Sánchez ha de tenir clar que quan fa concessions a Torra no està fent cap bé a Catalunya”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, en referència a les “concessions”que està fent el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, als partits separatistes després que ahir proposés més autogovern per a Catalunya.

En declaracions als mitjans de comunicació, Sierra ha lamentat que els “pressupostos de tots els espanyols depenguin també del xantatge dels separatistes” i dels “pactes fets en habitacions fosques”.

En aquest sentit, ha demanat a Sánchez que “deixi de mirar cap a un altre costat” i li ha advertit que “els catalans que se senten catalans, espanyols i europeus” i que van sortir el divendres passat al carrer per “celebrar la festa de tots els espanyols” se senten “abandonats per l’Estat”. “Li demanem a l’Estat que tingui presència a Catalunya i que empari a tots els catalans”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD