Actualitat

Arrimadas: “Malauradament, serem l’únic país d’Europa on els PGE es debaten i negocien en una presó amb qui ha intentat trencar l’Estat”

by cscatalunya — 18 octubre 2018 @ 13:12
Comparte

La líder de Cs ha visitat el centre especial de treball CIPO a Sabadell, on ha lamentat que “el Govern, amb l’ajuda del PSC, hagi tombat la creació d’una comissió específica i estable de la situació de persones amb discapacitat”

Sabadell, dijous 18 d’octubre de 2018. “Malauradament, serem l’únic país d’Europa on els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) es debaten i negocien en una presó amb qui ha intentat trencar l’Estat”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que el líder de Podemos, Pablo Iglesias, hagi anunciat que visitarà el president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, a la presó de Lledoners, per parlar dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE).

Arrimadas ha assegurat que els “PGE no poden dependre de la voluntat de Torra, Rufián i Bildu” sinó que han de ser “pensats per el bé de la ciutadania i no per el bé de Junqueras”. Per això, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que convoqui eleccions. “És la sortida, més digna, sensata i responsable” ha dit.

La líder de la formació taronja assegura que “Torra segueix amb un discurs irresponsable dient als comandos separatistes que apretin amb accions violentes” i lamenta que “cada cop que parla no és per fer-ho sobre sanitat o educació, sinó per insultar a Catalunya i al Cap de l’Estat”.

La també Cap de l’Oposició al Parlament ha parlat sobre el conflicte diplomàtic amb Bèlgica per Flandes i ha dit que “el que no pot fer el govern d’Espanya és triar com a socis els qui es gasten els diners de tots els catalans per parlar malament d’Espanya i donar una imatge falsa del país”.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions després de visitar el centre especial de treball CIPO a Sabadell, on ha recordat que la seva formació va impulsar al Parlament de Catalunya una “comissió específica i estable de la situació de persones amb discapacitat” que “el Govern va tombar amb l’ajuda del PSC, el mateix dia que creaven una comissió del 155”. I ha conclòs: “no volem xiringuitos del ‘procés’”.

Volver a ACTUALIDAD