Actualitat

Arrimadas: “En cap país seriós s’ha produït la negociació d’uns pressupostos a la presó”

by cscatalunya — 19 octubre 2018 @ 14:08
Comparte

La líder de Cs anuncia que el seu partit presentarà una llei "necessària" per agilitzar les llistes d'espera als hospitals a Catalunya i insta tots els partits a que li donin suport

Parlament de Catalunya, 19 d’octubre de 2018. “En cap país seriós s’ha produït la negociació dels pressupostos a la presó“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, Inés Arrimades, davant la visita aquesta tarda del líder de Podemos, Pablo Iglesias, el líder d’ERC, Oriol Junqueras, a la presó de Lledoners. I ha criticat que sigui “Podemos i els partits que van donar un cop d’Estat a Catalunya i que volen trencar Espanya els que decideixin el contingut dels PGE“. “El que acordin no seran mesures econòmiques en favor de la gent, sinó mesures d’impunitat per Junqueras i Puigdemont“, ha sentenciat.

Alhora, la líder de l’oposició ha anunciat que Ciutadans presentarà al pròxim ple del Parlament una proposició de llei per millorar les llistes d’espera als hospitals de Catalunya. “A les llistes d’espera estem tots els catalans, vinguin d’on vinguin o votin el que votin, gairebé 160.000 persones a Catalunya estan esperant una intervenció quirúrgica“, ha advertit Arrimades.

La líder de l’oposició considera que “és una llei necessària i urgent que tots els partits haurien de donar suport“, ja que per Arrimades “el Govern hauria de prioritzar els serveis socials i sobretot la sanitat“, recordant que Cs va presentar fa una setmana una proposta per prioritzar les polítiques socials però el Govern va rebutjar. Arrimades ha reconegut la feina dels professionals sanitaris després “de les enormes retallades en sanitat, sobretot a Catalunya” i ha explicat que la intenció de la llei és que la Generalitat “sigui més transparent i fiable” amb les llistes d’espera i que així se solucioni el que considera “un problema de gestió de recursos públics“.

Volver a ACTUALIDAD