Actualitat

Sierra: “És humiliant i indecent intentar aconseguir indults i privilegis a canvi d’uns PGE, i el responsable és el Sr. Sánchez”

by cscatalunya — 20 octubre 2018 @ 12:31
Comparte

La diputada de Cs denuncia que “els populistes i els nacionalistes están units per fer xantatge al govern espanyol”

Barcelona, dissabte 20 d’octubre de 2018. “És humiliant i indecent intentar aconseguir indults i privilegis a canvi d’uns PGE, i el responsable és el Sr. Sánchez”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, després de que el líder de Podem, Pablo Iglesias, s’hagi reunit amb el president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, a la presó de Lledoners per negociar els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE).

Sierra ha assegurat que “el vis a vis amb Junqueras va anar molt bé per Iglesias, però no per a la majoria dels espanyols”. Considera “una humiliació i una vergonya” que “es negociïn els PGE a la presó” i “que es deixin els nostres diners en mans de qui van robar per fer un referèndum il·legal” i, a més, “volen trencar Espanya”.

La diputada taronja ha denunciat que “els populistes i els nacionalistes están units per fer xantatge al govern espanyol” i és que “Sánchez és capaç de tot per el poder”.  Li ha demanat al president del govern espanyol “que decideixi si convoca eleccions o segueix donant ales al separatisme”.

Sierra també ha defensat la separació de poders “per tenir una democràcia excel·lent” i ha afegit que li “esgarrifa veure com s’intenta interferir des del poder executiu en el poder judicial”.

Volver a ACTUALIDAD