Actualitat

Carrizosa, sobre el ‘Fòrum per al debat constituent’: “És un xiringuito més per seguir col·locant a vividors del ‘procés'”

by cscatalunya — 23 octubre 2018 @ 13:39
Comparte

El portaveu de Cs anuncia que demanaran explicacions sobre el tracte de favor als polítics presos a les presons catalanes

Parlament de Catalunya, dimarts 23 d’octubre de 2018. “És un xiringuito més per seguir col·locant a vividors del ‘Procés’“. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que el president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat per l’exdiputat Lluís Llach, hagin presentat el ‘Consell Assessor per l’Impuls del Fòrum Cívic i social Constituent’. “És la tornada als escenaris de Llach” ha afegit.

És una astúcia més del ‘Procés’“, sentencia Carrizosa,”Cada cop que Torra parla no és per parlar d’educació o temes socials, és per parlar dels seus xiringuitos“, i adverteix que “Torra està prosseguint amb el cop a la democràcia que es va iniciar la legislatura passada“. En aquest sentit, i per a “celebrar el vergonyós aniversari dels dies 6 i 7 d’octubre de l’any passat“, el portaveu ha anunciat una manifestació el dissabte 27 d’octubre a Reus sota el lema “Mai més”. “Que mai més es torni a fer servir un òrgan legislatiu com un instrument per atropellar els drets de la població“, ha sentenciat

Carrizosa també ha anunciat que el grup parlamentari demanarà explicacions a la Consellera de Justícia, Ester Capella, davant el constant degoteig de notícies sobre tractes de favor als polítics presos a les presons catalanes: “És intolerable el tracte de favor a presos amics“. “Si la resposta no és satisfactòria, presentarem una bateria de mesures per a assegurar-nos de què està passant“, ha advertit. El portaveu ha recordat que des de Ciutadans “ja vam advertir que els pactes secrets sobre els presos entre els partits independentistes i Sánchez serien la lletra més cara que pagaria per seguir en la seva cadira a la Moncloa“.

Volver a ACTUALIDAD