Actualitat

Roldán a Capella: “Tots els interns poden tenir visites sense límit de temps, sense vidre o sense escorcolls com al vis a vis entre Junqueras i Iglesias?”

by cscatalunya — 24 octubre 2018 @ 15:34
Comparte

El portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, critica l'absència del Govern als Premis Planeta: "a vostès només se'ls dóna bé boicotejar i crear xiringuitos"

Parlament de Catalunya, dimecres 24 d’octubre de 2018. “Poden la resta d’interns tenir visites sense límit de temps, sense vidre o sense escorcolls com va ser el vergonyós vis a vis entre Junqueras i Iglesias?“. Així ho ha preguntat la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, a la consellera de Justícia, Ester Capella, durant la sessió de control al Govern en el ple celebrat aquest dimecres al Parlament.

Roldan ha dit que “segons informacions publicades, els presos del ‘procés’ reben fins a 21 visites al dia” i li ha preguntat a la consellera si la resta d’interns reben aquest mateix tracte. Ha acusat el Govern de “donar ordres polítiques als funcionaris” i de “posar-los entre l’espasa i la paret” per donar beneficis als polítics presos a les presons catalanes.

D’altra banda, el portaveu al Parlament de Cs, Carlos Carrizosa, ha recriminat a la consellera de Cultura, Laura Borràs, que ningú del Govern assistís als Premis Planeta, “l’esdeveniment literari més important d’Espanya i un dels més importants del món” i li ha dit que “se’ls dóna molt bé boicotejar i crear xiringuitos“. “Potser no han assistit per què aquests premis són en castellà i no els consideren part de la seva cultura“, ha sentenciat.

Carrizosa assegura que “el normal és que un govern doni suport a un esdeveniment cultural d’aquesta magnitud, però van decidir boicotejar-lo“, i considera que el Govern de Torra “fa que les empreses marxin a canvi de crear nous xiringuitos“.

 

Volver a ACTUALIDAD