Actualitat

Carrizosa al Govern: “Avui tenen l’oportunitat de reconèixer que es van equivocar amb el cop a la democràcia del 6 i 7 de setembre de l’any passat”

by cscatalunya — 25 octubre 2018 @ 15:20
Comparte

El portaveu de Ciutadans critica que Podemos “no condemni el cop a la democràcia” i els retreu que no “estiguin al costat dels demòcrates”

Parlament de Catalunya, dijous 25 d’octubre del 2018. “Avui tenen l’oportunitat de reconèixer que es van equivocar amb el cop a la democràcia del 6 i 7 de setembre de l’any passat”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, als membres del govern de la Generalitat, als qui els ha demanat que “reflexionin” i reconeguin públicament en seu parlamentària i “votant” que el “cop a la democràcia” que van donar el 6 i 7 de setembre de l’any passat “va estar malament”. “Facin autocrítica; Reconeguin que van arruïnar Catalunya, que van fugir empreses i que van dividir la societat”, ha dit Carrizosa.

El portaveu de Cs ha fet aquestes declaracions durant el debat de la moció de Cs coincidint amb l’aniversari del “cop a la democràcia” de setembre i octubre del 2017, quan els partits separatistes “es van treure del calaix unes lleis i van silenciar l’oposició”.

Carrizosa els ha instat a “comportar-se com un parlament d’un país democràtic d’Europa” i els ha demanat que garanteixin que “mai més tornaran a abusar del seu poder amb una minoria parlamentària” com van fer durant aquestes dates.

Així mateix, ha retret a Podemos que “s’hagin posat novament del costat” dels partits separatistes en votar en contra d’aquesta proposta i també els ha recriminat que ahir “es posessin al costat de l’ultranacionalisme de dretes per evitar que en el Parlament es debatés sobre la reducció de les llistes d’espera”, com proposava Ciutadans. “Quan es tracta de condemnar uns fets que van sacsejar el Parlament mai estan al costat dels demòcrates”. “Entre les seves moltes baralles sempre brilla l’acord per votar al costat dels separatistes per evitar condemnar el cop a la democràcia”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD