Actualitat

Sierra al Govern: “Es fan un fart a dir que l’escola catalana és un model d’èxit, però la realitat és que som la comunitat amb més barracons”

by cscatalunya — 25 octubre 2018 @ 17:27
Comparte

La portaveu de Ciutadans en educació considera que "l'únic que li importa al President Torra és separar-nos de la resta d'Espanya"

Parlament de Catalunya, dijous 25 d’octubre de 2018. “Es fan un fart a dir que l’escola catalana és un model d’èxit, però la realitat és que som la comunitat amb més barracons“. Així ho ha afirmat la portaveu de Ciutadans (Cs) en matèria d’educació al Parlament, Sonia Sierra, que ha criticat que el Govern prefereixi gastar els diners “en els seus xiringuitos que no pas en els problemes dels catalans“.

Durant el debat de la moció de Cs sobre l’inici del curs escolar 2018-2019, Sierra ha recriminat al Govern que consideri “una qüestió menor” l’educació pública, i ha aprofitat per a denunciar la situació dels nens amb necessitats especials. “Els alumnes amb autisme no es poden quedar a dinar al menjador escolar o els nens sords no tenen intèrprets“, ha afegit.

Serra considera que “l’únic que li importa al President Torra és separar-nos de la resta d’Espanya” i s’ha preguntat: “Algú s’imagina al senyor Torra pensant en alguna cosa que no sigui el ‘monotema’ o els CDR’s?“.

 

Volver a ACTUALIDAD