Actualitat

Arrimadas: “Si Torra vol debatre sobre el futur de Catalunya fem-ho en el Parlament, amb un debat transparent i obert a tots els catalans”

by cscatalunya — 26 octubre 2018 @ 09:23
Comparte

La líder de Cs exigeix a Sánchez que “deixi d'intentar interferir en la Justícia” i li retreu que “canviï d'opinió cada dia perquè necessita els vots dels partits separatistes per seguir a la Moncloa”

Barcelona, divendres 26 d’octubre del 2018. “Si Torra vol debatre sobre el futur de Catalunya fem-ho en el Parlament, amb un debat transparent i obert a tots els catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a la proposta del president de la Generalitat, Quim Torra, de celebrar una cimera amb tots els grups parlamentaris sobre el futur de Catalunya. Ciutadans registrarà avui a la cambra catalana una petició dirigida al seu president, Roger Torrent, perquè “convoqui un ple” sobre aquesta qüestió. “Per què tenen por de fer aquest debat en el Parlament?”, s’ha preguntat.

En una entrevista al programa ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de la Cadena Ser i en posteriors declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas també s’ha referit als “canvis d’opinió” del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, respecte a un possible delicte de rebel·lió dels polítics separatistes pel “cop a la democràcia” que van perpetuar fa un any. “Sánchez va dir fa un any que sí que va haver-hi rebel·lió i un any més tard diu el contrari perquè necessita els vots dels partits separatistes per seguir a la Moncloa”, ha sentenciat.

Arrimadas ha mostrat el seu “respecte per les decisions judicials” i li ha demanat al president del Govern d’Espanya que deixi  “d’intentar interferir en la Justícia” i deixi de “fer de jutge”.

Volver a ACTUALIDAD