Actualitat

Gragera: “Mentre creen llocs de feina per a vividors del ‘procés’ els funcionaris segueixen sense recuperar els seus drets”

by cscatalunya — 31 octubre 2018 @ 13:21
Comparte

El diputat de Cs acusa el Govern d'haver convertit Catalunya "en un ‘cortijo’" i d'haver "desprestigiat la funció pública"

Parlament de Catalunya, dimarts 30 d’octubre de 2018. “Mentre creen llocs de treball per a vividors del ‘procés’, els funcionaris segueixen sense recuperar els seus drets“. Així ho ha afirmat el diputat de Ciutadans (Cs), Dimas Gragera, durant la compareixença de la directora general de la Funció Pública, Pilar Sorribas, a la comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública al Parlament.

Gregera ha dit que per al Govern “els treballadors públics no són una prioritat“, i ha recordat que “els funcionaris encara tenen drets de recuperar, com les pagues dels anys 2013 i 2014 o reduir la taxa de temporalitat en l’administració“, puntualitzant que “en altres comunitats autònomes sí que s’han tornat“.

El diputat taronja ha acusat el Govern d’haver “convertit Catalunya en un ‘cortijo’, desprestigiant la funció pública“. Gragera ha considerat que “el dret de treballar en un espai lliure de simbologia política s’ha perdut a Catalunya“, exemplificant que a la delegació del Govern de Girona s’anima des de la megafonia a manifestar-se en favor dels polítics empresonats i fugats. “Aviat anunciaran cafè gratis ensenyant el carnet de l’ANC a la cafeteria“, ha ironitzat.

Volver a ACTUALIDAD