Actualitat

Carrizosa a Ribó: “Vostè no pretén defensar a tots els catalans perquè és el Síndic de procés”

by cscatalunya — 7 novembre 2018 @ 16:33
Comparte

El portaveu de Cs anuncia que enviarà una carta a "tots els defensors del poble d'Europa i organismes pels quals el Síndic ha anat fent propaganda separatista"

Parlament de Catalunya, dimecres 7 de novembre de 2018. “No pretén defensar els catalans no separatistes perquè s’ha convertit en el Síndic del ‘Procés’“. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que ha presentat un informe sobre “el referèndum il·legal de l’1-O” on s’evidencia la seva “lleialtat al ‘procés’ i al govern actual procesista” perquè el seu contingut està “pensant per donar suport a les tesis del govern separatista i només a una part de la societat catalana“.

El ‘procés’ fa temps que va deixar de ser política i ja és una religió; I avui hem sentit una missa per part de qui hauria de ser el síndic de les persones“, ha dit Carrizosa després d’escoltar el discurs de Ribó, en el qual, però, “no ha fet referència al robatori de les dades dels catalans per a l’1-O ni a les trepitjades dels drets dels diputats amb el cop a la democràcia” del 6 i 7 de setembre de l’any passat perpetuat pels partits separatistes. “No ens estranya que cada vegada més ciutadans de Catalunya prefereixin anar al defensor del Poble i no al Síndic de Greuges“, ha manifestat el portaveu de Cs.

D’altra banda, Carlos Carrizosa ha anunciat que des de Ciutadans enviaran una carta “a tots els defensors del poble d’Europa i organismes pels quals el Síndic ha anat fent propaganda separatista” i defensant als que “van intentar trepitjar els drets de tots els catalans“. A més, ha explicat que des del seu partit proposaran una llei perquè Ribó “no pugui seguir” en el càrrec després de 15 anys.

Volver a ACTUALIDAD