Actualitat

Sierra, al director del CEO: “És indecent que tots els catalans haguem de pagar les campanyes de màrqueting de Torra per mostrar una realitat falsa de Catalunya”

by cscatalunya — 14 novembre 2018 @ 12:27
Comparte

La diputada de Cs critica que l’enquesta del CEO no pregunti “sobre temes que preocupen els catalans, com la corrupció, o sobre el fet que persones imputades ocupin alts càrrecs del Govern”

Parlament de Catalunya, dimecres 14 de novembre del 2018. “És indecent que tots els catalans haguem de pagar les campanyes de màrqueting de Torra per mostrar una realitat falsa de Catalunya”. Així s’ha dirigit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, al director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, a qui li ha retret que les enquestes que genera estan “al servei” del Govern de Quim Torra perquè “les xifres no coincideixen amb la realitat”.

En aquest sentit, la diputada de Ciutadans ha criticat que l’enquesta no pregunti“sobre temes que preocupen els catalans, com la corrupció o el model lingüístic a l’escola catalana”. També ha suggerit que es pregunti als catalans“què els sembla que el Govern es dediqui a donar a dit alts càrrecs a persones imputades o fugides de la Justícia”, com Anna Simó, presidenta del Consell Escolar, Lluís Puig o Meritxell Serret. “Els alts càrrecs sempre els cau als separatistes”, ha afegit.

Després que Argelaguet hagi comparegut en la comissió d’Afers Institucionals per informar sobre els criteris d’elaboració dels qüestionaris dels estudis i les enquestes, Sonia Sierra li ha demanat que contribueixi a “formular les preguntes de manera que tots els catalans se sentin reconeguts” i no en beneficiar uns partits en concret. “Ens preguntem per què hem de pagar un organisme tan car i tan poc útil, perquè no encerta mai”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD