Actualitat

Inés Arrimadas: “Donarem la cara pels servidors públics davant l’assetjament i l’assenyalament a Catalunya”

by cscatalunya — 15 novembre 2018 @ 15:49
Comparte

La líder de l'oposició a Catalunya es pregunta "Què més ha de passar?" perquè el govern de Sánchez actuï i deixi de "blanquejar" al separatisme

Barcelona, dijous 15 de novembre de 2018. “Donarem la cara pels servidors públics davant l’assetjament i l’assenyalament a Catalunya“. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs) a Catalunya i Cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, després de presentar una denúncia davant la Fiscalia per delicte d’odi contra Arran, les joventuts de la CUP, després de l’atac per part de membres d’aquesta organització a la casa del jutge Pablo Llarena. “Estem veient com Arran diu públicament que seguirà amb els atacs, els reivindica i els celebra“, ha advertit Arrimadas.

La líder de Cs s’ha preguntat “Què més ha de passar?” Perquè el govern de Sánchez actuï i “no segueixi blanquejant el separatisme que assetja, agredeix i amenaça“. “L’atac a Llarena genera por i fa que la gent es pregunti qui serà el següent“, ha sentenciat. Per Arrimadas, “Sánchez ha d’adonar-se  de la gravetat de la situació” i del “sentiment d’abandonament dels catalans no independentistes“.

Arrimadas ha recordat que des de Cs no deixaran “a ningú tirat” davant aquests fets “intolerables i injustos” i que seguiran defensant a milions de ciutadans “que estan sent assetjats per una política del Govern que els exclou“. “Seguirem demanant una Catalunya per a tots“, ha afirmat.

Torra demana als comandos separatistes que pressionin en lloc de demanar-los que no cometin actes vandàlics i d’intimidació“, ha lamentat la cap de l’Oposició a Catalunya, recordant que “mentre tot això passa, Torra és qui està decidint si hi haurà o no Pressupostos Generals a l’Estat“, en relació amb suport parlamentari dels grups independentistes al Congrés al govern de Sánchez.

A més, en la vigília de la cimera de partits, la líder taronja ha recordat que “Torra no vol dialogar” i que si volgués “vindria al Parlament perquè tots els catalans el poguessin seguir amb llum i taquígrafs“, en comptes de fer-ho a porta tancada. “El millor lloc per a fer una cimera de partits és un ple específic al Parlament i els grups independentistes i Podem no han volgut“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD