Actualitat

Martín Blanco, sobre la reunió de Torra amb els seus “socis”: “Des de Cs seguirem insistint que el diàleg ha de produir-se en el Parlament”

by cscatalunya — 17 novembre 2018 @ 17:02
Comparte

El diputat de Cs lamenta que el PSC “actuï com a comparsa dels partits separatistes ajudant-los a buidar de contingut el Parlament”

Barcelona, dissabte 17 de novembre del 2018. “Des de Ciutadans seguirem insistint que el diàleg ha de produir-se en el Parlament”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, en referència a la reunió que va mantenir ahir el president de la Generalitat, Quim Torra, “amb els seus socis i amb aquells que actuen de comparsa de les pretensions de Torra de buidar de contingut el Parlament” i de “crear ‘xiringuitos’ polítics”.

Des de la formació taronja no han participat en aquesta reunió perquè “és complicat dialogar amb aquells que es neguen a comprometre’s amb el marc constitucional, que es neguen a retornar la neutralitat institucional i que volen buidar de contingut el Parlament”, ha explicat Martín Blanco. “Participar en aquesta reunió és fer de comparsa dels partits separatistes”, ha afegit.

En declaracions als mitjans de comunicació en una carpa de Cs a Barcelona, Martín Blanco ha advertit que “els catalans tenen dret a tenir unes institucions transparents” i, per això, considera necessari que el diàleg es produeixi “en el Parlament i no en fòrums alternatius”. Així mateix, ha criticat la presència del líder del PSC, Miquel Iceta, a la reunió i ha lamentat que “actuï de comparsa dels partits separatistes ajudant-los a buidar de contingut el Parlament”.

Volver a ACTUALIDAD