Actualitat

Carrizosa acusa Aragonès de perdonar els deutes “als seus amiguets” mentre “estreny a impostos” als catalans

by cscatalunya — 21 novembre 2018 @ 12:28
Comparte

El diputat Jose Maria Cano considera que amb Buch al capdavant d'Interior "no es garanteix la llibertat i seguretat" a Catalunya

Parlament de Catalunya, dimecres 21 de novembre de 2018. “El Conseller que ha de vetllar perquè tots els catalans paguin els seus impostos, perdona els deutes als seus amiguets“. Així li ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès, després que aquest “renunciés a reclamar” els 5 milions d’euros que el tribunal de comptes li demana a Mas, Homs, Ortega i Rigau per l’organització del 9-N. El diputat considera que mentre “la resta de catalans se’ls estreny i se’ls posen multes i recàrrecs“, als polítics independentistes se’ls dóna “impunitat“.

Amb 5 milions es poden pagar 2.500 matrícules universitàries, 140 professors durant un any o més de 500 places a residències“, ha afirmat el portaveu taronja, recordant que “la gent paga impostos per a fins socials, no per gastar-los en actes il·legals“. “Als Estats de Dret tothom és igual i no hi ha impunitat per als polítics“, ha sentenciat Carrizosa.

El diputat José María Cano ha acusat el conseller d’Interior, Miquel Buch, que amb ell al càrrec “no es garanteix la llibertat i seguretat” a Catalunya, perquè s’ha convertit en “el guardià del ‘Procés’“. “Patim una preocupant i intolerable campanya d’assetjament i linxament a ciutadans, jutges i càrrecs públics per part de grups radicals separatistes“, ha lamentat Cano.

Mig any al càrrec de conseller i les coses van a pitjor, amb pintades a casa del jutge Llarena, escarnis en actes de partits constitucionalistes o atacs a domicilis i vehicles“, ha recordat el diputat taronja. Considera que aquests actes generen “un ambient irrespirable” en molts pobles i ciutats de Catalunya i que, per aquest motiu, Buch “no està capacitat per garantir la seguretat i els drets i llibertats de tots els catalans“.

Volver a ACTUALIDAD