Actualitat

Inés Arrimadas a Torra: “El dia que es parli de tot el que han robat els polítics corruptes a Catalunya el seu discurs de ‘l’Espanya ens roba’ es desfarà com un terròs de sucre”

by cscatalunya — 21 novembre 2018 @ 13:02
Comparte

La líder de l'oposició critica que Torra li retregui el suport al seu partit en la campanya per a les eleccions andaluses: “Vostè se’n va a Euskadi a abraçar-se amb Otegi i jo vaig a la terra dels meus pares a defensar els seus drets”

Parlament de Catalunya, dimecres 21 de novembre del 2018. “El dia que es parli de tot el que han robat els polítics corruptes a Catalunya, el seu discurs de ‘l’Espanya ens roba’ es desfarà com un terròs de sucre”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha retret que “no li agrada parlar sobre corrupció”, després que ahir es produís una nova operació de la Guàrdia Civil sobre el finançament il·legal de Convergència.

En la sessió de control al President en el ple del Parlament, Arrimadas li ha preguntat a Torra sobre “les mesures que ha engegat el seu govern per lluitar contra la corrupció en aquests mesos” i li ha advertit: “Vostè no pot dir res perquè el seu govern no ha fet res per acabar amb el segon problema dels catalans; Només li importa una cosa, que és el ‘procés’”, ha sentenciat. “Vostè té desatesos tots els problemes”, li ha recriminat, referint-se a la vaga dels servidors públics o als atacs a aquests.

Finalment, Arrimadas ha criticat que Torra li hagi tirat en cara el suport al seu partit en la campanya per a les eleccions andaluses del proper 2 de desembre com a portaveu nacional de Ciutadans. “Vostè se’n va a Euskadi a abraçar-se amb Otegi i jo vaig a la terra dels meus pares a defensar els seus drets”, li ha respost.

Volver a ACTUALIDAD