Actualitat

De la Calle: “No hi ha cap malvat exterior que impedeixi desplegar les nostres lleis, així que posin-se a la feina per millorar la vida dels catalans”

by cscatalunya — 22 novembre 2018 @ 16:55
Comparte

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi una moció que demana “l'actualització de la cartera de serveis socials”

Parlament de Catalunya, dijous 22 de novembre de 2018“No hi ha cap malvat exterior que impedeixi desplegar les nostres lleis, així que posin-se a la feina per millorar la vida dels catalans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Noemí de la Calle, en defensar la moció sobre desprotecció social presentada pel seu grup i aprovada en el ple del Parlament de Catalunya. I ha afegit que “tenen lleis pròpies mortes de fàstic en un calaix, sense desplegar ni dotar pressupostàriament”.

De la Calle ha demanat “l’actualització de la cartera de serveis socials”, que lamenta que “arribi amb 7 anys de retard”, l’“augment de places en residències i centres de dia”, recuperar la “universalitat de les prestacions a la dependència” així com la millora de les condicions laborals dels professionals i la “eliminació de les desigualtats territorials”.

La diputada de Cs ha denunciat “la crisi per l’augment de l’arribada d’adolescents estrangers sense referents familiars” que “està sent utilitzada com a excusa per part del Govern per tapar un sistema que ja feia aigües en la passada legislatura”.

De la Calle també ha exigit “més transparència en la gestió de la Renda Garantida de Ciutadania” així com “una revisió de les denegacions”. També ha reclamat “una atenció urgent” a les persones amb discapacitat i ha proposat mesures per incrementar els recursos destinats a intèrprets en llengua de signes.

La diputada taronja ha conclòs que “tot són cops de colze per ser els primers en sortir a la foto, però quan cal posar-se a treballar en el desplegament de les lleis arriben les vagues de braços caiguts”.

Volver a ACTUALIDAD