Actualitat

Martín Blanco a Sanchis: “Han convertit TV3 i Catalunya Ràdio en un club privat per a independentistes

by cscatalunya — 23 novembre 2018 @ 13:58
Comparte

La diputada Sonia Sierra demana al director de la televisió pública que es comprometi que cap polític rebi campanyes de boicot

Parlament de Catalunya, divendres 23 de novembre de 2018. “Han convertit TV3 i Catalunya Ràdio en un club privat per a independentistes”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que ha denunciat que “els no separatistes queden ofesos i menystinguts” als programes dels mitjans de la CCMA. “Paguin vostès aquest club exclusiu per a independentistes” enlloc “ que ho facin tots els catalans”, ha demanat el portaveu.

Fins quan haurem d’aguantar els catalans no separatistes el menyspreu per part de col·laboradors de TV3?”, s’ha preguntat Martín Blanco, i ha recordat que el director de TV3, Vicent Sanchis, ha defensat públicament “que la televisió pública ha de defensar les tesis independentistes”, quan, creu Blanco, hauria “de representar a tots els catalans”. “Vostè s’ha autoproclamat el defensor de les tesis separatistes a TV3, perquè no fa cas al Parlament i s’autoacomiada?”, ha ironitzat el portaveu en relació a la reprovació al director que va aprovar el Parlament.

El diputat taronja també ha exposat que és “ridícul” que als mitjans públics “es neguin a fer servir el castellà”. “És una anomalia i reforça la voluntat de presentar una Catalunya que no té res a veure amb la realitat”, ha considerat el diputat, en relació a la traducció simultània d’una entrevista on el castellà era la llengua comuna dels convidats. “Volen imposar la imatge d’una Catalunya nacionalista monolingüe”, ha sentenciat Martín Blanco.

La diputada Sonia Sierra ha demanat a Sanchis que “es comprometi que cap polític rebi campanyes de boicot” a les xarxes socials pel fet d’anar a TV3. “No vull que li passi a cap diputat o líder de cap partit”, en referència a la campanya que va rebre la líder de Cs, Inés Arrimadas, per boicotejar l’entrevista institucional a la Cap de l’Oposició.

Volver a ACTUALIDAD