Actualitat

Cs aconsegueix aprovar una proposta perquè la Generalitat torni les pagues extres pendents als funcionaris al 2019 i 2020

by cscatalunya — 27 novembre 2018 @ 19:01
Comparte

El portaveu de Cs adverteix que "el conseller no pot seguir amagat i ha de donar la cara"

Parlament de Catalunya, dimarts 27 de novembre de 2018. Ciutadans (Cs) ha aconseguit aprovar a la Comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública una proposta de resolució perquè la Generalitat retorni als funcionaris la paga extra pendent durant els anys 2019 i 2020, i no dins de 8 anys com proposa el Govern de la Generalitat.

El portaveu de Cs a la comissió, Dimas Gragera, ha advertit que el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, “no pot seguir amagant i ha de donar la cara” davant el retard indefinit en el pagament i li ha exigit una proposta “realista, acotada i viable“. “Els treballadors se senten desesperançats i maltractats“, ha assenyalat el diputat, i ha recordat que estan lluitant “no per guanyar nous drets, sinó per recuperar els que han perdut“.

Mentre el Govern segueix gastant diners públics en xiringuitos, nosaltres continuem demanant que es torni els diners als funcionaris“, ha afirmat Gragera, que ha recordat que “no es tracta d’un complement, sinó d’un salari que els funcionaris han treballat“. “No ens mourem d’aquesta postura, per responsabilitat“, ha assenyalat.

A la comissió també s’ha aprovat la compareixença, a petició de Cs, del conseller Puigneró, que el portaveu taronja ha considerat com “un sa exercici de transparència per compartir informació“.

Volver a ACTUALIDAD