Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament impulsi mesures per afavorir la inclusió laboral del col·lectiu transsexual

by cscatalunya — 29 novembre 2018 @ 10:36
Comparte

La portaveu en Afers Socials de Cs demana "prendre mesures per eliminar els prejudicis a l'hora de contractar"

Parlament de Catalunya, dimecres 28 de novembre de 2018. Ciutadans (Cs) aconsegueix que el Parlament aprovi la seva proposta per afavorir la inclusió laboral del col·lectiu transsexual. La iniciativa presentada per la portaveu de Cs a la comissió de Treball, Afers Socials i Famílies, Noemí de la Calle, demana elaborar programes d’inserció laboral específics per a aquest col·lectiu, la realització d’un estudi sobre la seva realitat i l’impuls d’una campanya de desestigmatització destinat a eliminar els prejudicis en la contractació de persones transsexuals.

De la Calle ha advertit que la inserció laboral per al col·lectiu és “complicada“, amb una taxa de desocupació del 85%, que comporta que “la subocupació i la precarietat sigui l’habitual”. “Cal prendre mesures per eliminar els prejudicis a l’hora de contractar“, ha sentenciat. La portaveu ha recordat que Catalunya va ser pionera a l’hora d’aprovar lleis a favor dels col·lectius LGTBI, però ha criticat que “no n’hi ha prou amb aprovar-les, sinó que el Govern ha de dotar-les de recursos humans i econòmics“.

Volver a ACTUALIDAD