Actualitat

Arrimadas sobre les vagues d’aquesta setmana a Catalunya: “A Torra li ha explotat a la cara la realitat de la societat catalana”

by cscatalunya — 1 desembre 2018 @ 18:19
Comparte

La líder de Cs a Catalunya destaca, amb motiu del Dia Internacional de la Sida, la mesura impulsada per Ciutadans al Congrés que permet "acabar amb la discriminació de les persones amb VIH per accedir a llocs de treball públics"

Premià de Mar, dissabte 1 de desembre de 2018. “A Torra li ha explotat a la cara la realitat de Catalunya”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després de la setmana de protestes i manifestacions de diversos col·lectius a Catalunya que segons Arrimadas “posen de manifest que als catalans el que realment els importa són els problemes reals com la sanitat, l’educació o la recuperació de les pagues extra dels funcionaris”

Durant una visita a Premià de Mar acompanyada de diputats i regidors per donar suport als membres de l’agrupació local que fa poc patir “un escarni per part dels intolerants”, Arrimadas ha criticat també que el govern de Torra pensés que “aquí tothom estava preocupat per la independència i pel referèndum quan aquesta setmana s’ha pogut veure que no és així”.  “L’Espanya ens roba, ja no cola “, ha sentenciat.

D’altra banda, i coincidint amb el Dia Internacional de la Sida que es commemora avui, la líder de Cs a Catalunya ha recordat que la seva formació ha impulsat al Congrés “l’eliminació per discriminació dels processos de selecció de les persones amb VIH per a llocs de servidors públics “. Tot i això Arrimadas ha lamentat que el Govern de la Generalitat “encara no ha posat en marxa la iniciativa de Ciutadans aprovada fa un any al Parlament que contempla diferents mesures per al col·lectiu de persones que pateixen aquesta malaltia”.

Pel que fa a la publicació de la fotografia dels polítics presos a la presó de Lledoners, Arrimadas s’ha preguntat “si la resta de presos poden disposar d’aquest tipus de privilegis”, i ha remarcat la necessitat que “els polítics tinguin el mateix dret, el mateix tracte davant la justícia o les institucions penitenciàries com qualsevol altre ciutadà “.

Volver a ACTUALIDAD