Actualitat

Arrimadas condemna l’escarni a Manuel Valls i adverteix: “Qui utilitza la violència per intentar callar o intimidar a qui no pensa com ell està atacant a la democràcia”

by cscatalunya — 4 desembre 2018 @ 15:17
Comparte

La portaveu nacional de Cs assegura que “el canvi polític arribarà a Andalusia” i insta Susana Díaz que s'abstingui en una investidura de Juan Marín

Parlament de Catalunya, dimarts 4 de desembre del 2018. “Qui utilitza la violència per intentar callar o intimidar a qui no pensa com ell està atacant a la democràcia”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que el candidat a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, hagi patit un escarni “per part dels intolerants” en un acte en el Raval on anava a parlar “d’un dels problemes més importants de la ciutat: la seguretat”.

“Aquest boicot se suma a altres atacs que s’han produït últimament a seus de partits i a jutges”, ha denunciat Arrimadas, i ha tornat a apel·lar al president de la Generalitat, Quim Torra, perquè “els digui als CDR que acabin amb aquests actes d’assenyalament i d’agressions” en lloc de demanar-los que ‘pressionin’Així mateix, ha demanat al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que “deixi de mirar cap a un altre costat mentre el seu soci es dedica a alimentar els CDR”.

D’altra banda, Inés Arrimadas ha anunciat que demà Ciutadans celebrarà un acte a Barcelona per commemorar els 40 anys de la Constitució que comptarà amb la presència del president del partit, Albert Rivera, el candidat a l’alcaldia de la ciutat comtal, Manuel Valls i ella mateixa, com a líder de l’Oposició a Catalunya i portaveu de l’Executiva Nacional. Arrimadas considera que aquests anys amb la Constitució han suposat “la major etapa de progrés, pau, llibertat i prosperitat” i ha afegit: “No ens estranya que Torra no hagi volgut participar en cap acte institucional per commemorar la Constitució, perquè ell no està d’acord amb cap d’aquests valors”.

Després del “resultat històric” que ha obtingut Ciutadans en les eleccions andaluses del passat diumenge, la també portaveu nacional de Ciutadans ha assegurat que “el canvi polític arribarà a Andalusia des del centre i la moderació” amb un projecte “net” com Ciutadans. Arrimadas considera que“les urnes han dit que el PSOE no pot seguir governant” i per això ha instat Susana Díaz que s’abstingui en una investidura de Juan Marín: “Si tant li incomoda la situació política, té la possibilitat d’abstenir-se des de l’Oposició”.

Volver a ACTUALIDAD