Actualitat

Gragera a Puigneró: “A vostè només li preocupa el seu videojoc de la república digital; no li interessen els funcionaris”

by cscatalunya — 4 desembre 2018 @ 16:46
Comparte

El portaveu de Cs en polítiques digitals i funció pública exigirà "responsabilitats polítiques" al conseller si no ofereix una proposta per tornar les pagues extra de 2013 i 2014 als funcionaris

Parlament de Catalunya, dimarts 4 de desembre de 2018. “A vostè només li preocupa jugar al seu videojoc de la república digital; no li interessen gens els funcionaris“. Així s’ho ha dit al conseller de Política Digital i Funció Pública, Jordi Puigneró, el portaveu de Ciutadans (Cs) en aquesta matèria, Dimas Gragera, davant la imminent vaga de funcionaris convocada per la setmana vinent per la negació del Govern de tornar les pagues extra de 2013 i 2014 als treballadors públics.

El portaveu taronja ha acusat el Govern d'”amagar el cap“, ja que el president Torra “no va ser capaç” de sortir a comparèixer durant la vaga de metges i, ara, Puigneró “tampoc ha estat capaç d’organitzar una taula de negociació amb els funcionaris i oferir una solució“.

Gragera creu que el conseller “no fa d’autocrítica ni millora la funció pública” i ha advertit que, si “no es fa una proposta als treballadors públics, des de Cs li exigirem responsabilitats polítiques“. A més, ha assenyalat que “no poden seguir utilitzant el desfasat ‘Madrid ens roba’” com a excusa per no tornar les pagues extra perquè tots els ajuntaments i la resta de comunitats autònomes les han retornat. “És un tema de voluntat, a ningú li cola aquesta excusa“, ha sentenciat.

Respecteu els acords i compleixin les resolucions que s’assoleixen al Parlament“, ha demanat Gragera, recordant la resolució aprovada a la passada comissió de tornar les pagues endarrerides als anys 2019 i 2020 proposada per Cs. Pel diputat, els membres del Govern “volen complir totes les resolucions il·legals, però no les que estan dins les seves competències i són legals“.

Volver a ACTUALIDAD