Actualitat

Cs reclama al Govern una auditoria sobre l’activitat que realitza el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat

by cscatalunya — 7 desembre 2018 @ 13:23
Comparte

La formació taronja també ha registrat una bateria de preguntes al respecte i diverses peticions de compareixença, entre elles la del Conseller Jordi Puigneró

Parlament de Catalunya, divendres 7 de desembre del 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública, Dimas Gragera, ha reclamat al Govern encarregar “una auditoria sobre l’activitat que realitza el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat” (CTTI), després que la seva contractació hagi estat en diverses ocasions sota l’ombra de la sospita.

Arran de totes les informacions que s’han anat coneixent, des de Ciutadans també s’ha registrat una bateria de preguntes i diverses peticions de compareixença*, entre elles la del conseller d’aquest Departament, Jordi Puigneró, com a “màxim responsable” d’aquest organisme. En aquest sentit, Gragera ha advertit a Puigneró que des del seu partit seguiran “fiscalitzant sobre l’activitat” del CTTI.

El diputat de Ciutadans considera que el CTTI “és un dels organismes menys transparents de la Generalitat”, no només perquè “existeixen sospites que algunes de les seves contractacions poden ser il·legals” sinó que, a més, “pot haver jugat un paper clau per a la preparació del referèndum il·legal de l’1-O”.

354 (1) 250

Volver a ACTUALIDAD