Actualitat

Martín Blanco: “Torra, en comptes de donar suport als Mossos amb dignitat, els qüestiona i es posiciona a favor dels comandos separatistes”

by cscatalunya — 8 desembre 2018 @ 13:51
Comparte

· El diputat de Cs assegura que “Torra, amb el seu objectiu de crear la seva república imaginària, s'oblida dels problemes reals dels catalans”

Barcelona, dissabte 8 de desembre de 2018. “Torra, en comptes de donar suport als Mossos amb dignitat, els qüestiona i es posiciona a favor dels comandos separatistes”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, després de les “càrregues violentes” per culpa de “grups radicals que en comptes de respectar el dret a la llibertat d’expressió van intentar evitar-la”.

Martín Blanco ha dit que “els Mossos han de fer la seva feina amb normalitat” i “sense pressions” per part del Govern. Ha anunciat que la formació taronja demanarà la compareixença del president de la Generalitat, Quim Torra, i del conseller d’Interior, Miquel Buch, perquè “no han estat a l’altura” i “intenten fer una purga dels Mossos en funció d’uns criteris polítics”. Martín Blanco considera que “el que ha de defensar un govern és que cadascú defensi les seves idees amb normalitat i no defensar als violents i radicals que intenten evitar-ho”, en referència als incidents a Terrassa, Girona i en l’acte de l’aniversari de la Constitució organitzat per Cs a Barcelona.

El diputat de Cs assegura que “Torra, amb el seu objectiu de crear la seva república imaginària, s’oblida dels problemes reals dels catalans” perquè “després de les setmanes que hem tingut a Catalunya amb diverses vagues”, el president de la Generalitat “se’n va a Brussel·les, amb un fugit de la justícia, a presentar una institució que no representa al conjunt dels catalans”. I ha afegit: “què més ha de passar a Catalunya perquè Sánchez reaccioni?”. “És evident que no són socis fiables per donar estabilitat a Espanya” ha sentenciat.

Martín Blanco també ha criticat “la falta de rapidesa i diligència política de Buch” per la falta d’actuació dels cossos de seguretat en els talls de l’autopista AP-7 “per por d’incomodar als CDRs”. “Cal donar als Mossos les eines per a que facin la seva feina amb dignitat i no qüestionar-los de forma precipitada com han fet Torra i Buch” ha dit.

Volver a ACTUALIDAD