Actualitat

Bravo a Calvet: “No té ni projecte, ni interès, ni voluntat en resoldre els problemes d’infraestructures a Catalunya”

by cscatalunya — 13 desembre 2018 @ 15:13
Comparte

La portaveu adjunta de Cs afirma que la Generalitat "només vol allargar el 'Procés' per tapar els seus nyaps i corrupció"

Parlament de Catalunya, dijous 13 de desembre de 2018. “No tenen ni projecte, ni interès, ni voluntat en resoldre els problemes d’infraestructures a Catalunya“. Així l’hi ha dit la portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) al Parlament, Marina Bravo, al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Bravo l’ha acusat de tapar qualsevol problema “dient que ‘Espanya ens roba’, culpant a Madrid o dient que si la Generalitat s’encarregués tot seria fantàstic” però ha afegit que “amb l’historial de nyaps que arrossega el Govern, no colen aquestes excuses“.

L’únic que vostès volen és allargar el ‘Procés’ per tapar els seus nyaps i corrupció“, ha afirmat la portaveu adjunta, i els ha acusat d'”incomplir tots els seus plans“. En relació a les declaracions del conseller Calvet considerant el consell de Ministres del 21-D a Barcelona una “provocació”, Bravo li ha advertit que les seves paraules “li pesaran” quan “hi hagi gent aturada, perdent vols i canviant els seus plans” per les accions programades pels CDR’s. “Deixi de dinamitar ponts i reconegui que estan en una via morta“, ha sentenciat.

La portaveu adjunta ha lamentat la manca de planificació del Govern en infraestructures i ha acusat Calvet de “donar tombs” i de “desaprofitar una Conselleria que té tantes competències“. “La línia L9 del metro, les pagues extra dels funcionaris i la Sagrada Família es barallen per veure si alguna arriba abans de 2025“, ha ironitzat Bravo.

Volver a ACTUALIDAD