Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi la seva proposta per millorar les condicions laborals dels professionals de la salut

by cscatalunya — 13 desembre 2018 @ 19:00
Comparte

El portaveu de Ciutadans en Salut, Jorge Soler, exigeix al Govern que “no esperi a la següent vaga per tal de fer els canvis que necessita el sistema sanitari”

Parlament de Catalunya, dijous 13 de desembre del 2018. El diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu a la comissió de Salut, Jorge Soler, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la seva proposta que insta al Govern a “millorar les condicions laborals dels professionals de la salut”, ja que per a la formació taronja “és un tema prioritari“, ha assegurat. Soler considera necessari “reconèixer la tasca realitzada pels treballadors sanitaris i el seu compromís” i creu que “la primera mesura a prendre per cuidar els professionals ha de ser retornar a aquest col·lectiu la dignitat professional”.

El diputat de Ciutadans ha demanat al Govern que “escolti tots els treballadors del col·lectiu per poder realitzar els canvis de millora que requereix el sistema sanitari” i que “no esperi a la següent vaga per fer-los”. Un dels canvis que considera que cal fer és “garantir el temps necessari per poder realitzar  les consultes amb qualitat”, la qual cosa implica “no permetre tenir agendes amb pacients programats a la mateixa hora”.

La iniciativa també insta la Generalitat a “revertir les retallades econòmiques i laborals” i presentar un “pla que respongui a tots els canvis acordats abans de tres mesos al Parlament i amb un debat obert als grups parlamentaris”.

Volver a ACTUALIDAD