Actualitat

Nacho Martín Blanco: “Els mitjans públics de Catalunya s’han convertit en un aparell d’agitació i propaganda al servei dels partits separatistes”

by cscatalunya — 13 desembre 2018 @ 18:59
Comparte

El diputat de Cs considera “inadmissible” que TV3 “cridi a participar en actes il·legals” organitzats pels ‘comitès separatistes’

Parlament de Catalunya, dijous 13 de desembre del 2018. “Els mitjans públics de Catalunya s’han convertit en un aparell d’agitació i propaganda al servei dels partits separatistes”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Nacho Martín Blanco, durant el debat de la seva moció sobre “l’alarmant falta de pluralitat, imparcialitat i neutralitat dels mitjans públics de Catalunya”.

Martín Blanco considera que tant TV3 com Catalunya Ràdio “s’han convertit en una indubtable corretja de transmissió del missatge separatista”, normalitzant “un discurs de menyspreu als catalans” que voten partits constitucionalistes i els quals “paguen igual” els impostos. Per al diputat de Cs, això explica que “molts catalans s’hagin allunyat de la televisió pública” que fins i tot “crida a participar en actes il·legals” organitzats pels ‘comitès separatistes’, la qual cosa considera “inadmissible”.

En aquest sentit, un dels punts de la proposta de Ciutadans insta al Consell de Govern de la  CCMA a “elaborar un pla específic per tal d’ampliar la seva audiència entre sectors de la ciutadania a qui, a hores d’ara, li giren l’esquena”. Des de Cs també demanaven la compareixença dels directors de TV3 i Catalunya Ràdio però des d’ERC s’ha “impedit”, ha criticat el diputat taronja.

Volver a ACTUALIDAD